06 December 2009

ZuRa dah Selamat KAwen

Kak Zura dah selamat menjadi isteri kepada Lan (name penuh x tau) .. nikahnyer pada 04.12.2009 dan sandingnyer 05.12.2009 yang lalu.. kat kenduri die dapat jumpe kak mas huh dah beso baby die.. kak ina pon bawak baby auni die.. hehehe..aku je x de baby lg so aku bwk la adik2 nani n zila..jadilaa.. pasni kt tggu la baby kak zura plk yer.. aper pon tahniah dan SELAMAT PENGANTIN BARU kpd kak zura dan lan semoga rumah tangga yang dibina aman damai kekal bahagia ke akhir hayat.. aminnn..

Berseri-seri pengantin baru kita

mas ayu dan anaknyer.. dah beso dah

5 comments:

Linda@Cen said...

tak aper naaa..pelan pelan kayuh...ko tu muder lagi...ada kesempatan enjoy..enjoy la dulu yaaaa...Rezeki masing- masing...ada cepat..ada lambat..Allah itu Maha Esa...Aminnn...

atle ♥ waT¡e said...

setuju sesgt..mana tau skali dpt kembor 6..haaa..hambik ko!

babysyahirah said...

betul tu...tgk cam aku...cube tetap cube..bnda sedap...wakakakaka...

.:LuVnieNajeR:. said...

heheeheh.. aku ok jer..

Abang said...

Ooo kat blog ni baru jumpa gambar pasangan pengantin tu... patut la zura kelam kabut siapkan ISO, nak kawin rupanya hihi...