25 August 2010

Bonus~

Huhuhu.. hari ni hari ke 15 kite berpuasa.. dah separuh tu.. td subuh.. bersahur makan McD (BigMac+air rebena) sangat kenyang~ bukan malas masak tapi x larat semalam pegi soping tshirt raye tuk hubby..(tq for my lovely mak mentua kasi duit soping) mcm tau2 je x de bonus raye..

Cakap pasal bonus kan... ader ker??? hm
m tah la x mengharap sangat.. kalo ade syukur alhamdulillah leh la cover2 duit roadtax insuran kete yg nk mati bulan 9 ni... kalo tak ade nk buat cam mane.. gune je la gaji yg ade dengan berhemah (berhemah ke aku??) rase x cukup ade la... banyak beno nk dibahagikan duit gaji yang x seberapa tu.. tp syukur family banyak sapot..hehehehe..

Tapikan tahun lepas koman2 pon kite dapat gak saguhati raye RM500 kan kan.. tahun ni senyap aje.. Cuepacs xkn diam je kot.. thun ni nk tolong kami dah ke.. huhuhu. bak kate pepatah kalo tak dapat pokok .. akarnyer pon jadilah.. huhuhuhu.. x dpt byk sikit pon jadila.. leh sedekah lebih raye ni.. bkn ape.. utk org yg blom ber-anak mcm aku ni mungkin tak pe.. tp yang anak ramai tu macam mane.. kesian.. raye ni yg seronoknye anak-anak.. persiapan raya.. balik kampung.. semua tu kne ade budget..harap gaji je mmg x cukup la.. x pe kite tunggu dan lihat je la yer kawan-kawan... tp jangan berharap sangat takut tggl harapan je nnti kalo tak ade.. ok? huhuuhu...

5 comments:

♥♥ atie ♥♥ said...

berhenti berharap...

(sila nyanyi yer..)

.:LuVnieNajeR:. said...

HUHUHUHU dapat wit raye RM500 jadi la.. backup sikit2..syukurr

babysyahirah said...

dpt dh....syukran2.....leh blanje tuk baby...hukhukhuk..

nurul_luq_luq said...

hihihi....syok yer nina...

.:LuVnieNajeR:. said...

manyak syiookk la... roadtax insurans nk mati dah oiii..